VIDEO Kleptomaanist kass tõi koju koti valget pulbrit ja narkootikumide tarvitamise seadme

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Uus-Meremaal varastab kass naabrite käest asju ja toob need koju.

Uus-Meremaal Christchurchis elab viieaastane kleptomaanist kass nimega Keith, kes naabruskonna kleptomaanina on tegutsenud juba mitu aastat. Ta varastab naabritelt täiesti suvalisi asju ja tassib koju. Viimaste varastatud asjade hulgas olid narkootikumide tarvitamise seade ja lukuga suletav kott valge pulbriga.

Lemmiklooma omanikud tunnistavad, et ei tea, kuidas tema halva harjumusega toime tulla. Must kass hiilib juba kolm aastat öösiti läbi akende või kassiuste naabrite majja ja varastab kõike, mis talle meeldib ning silma ja hambusse jääb. Mõnikord võib ta ühel ööl tuua kuni kuus eset. Mis kassiuksest läbi ei mahu, viskab kiisu otse õue.

Tema saagiks on sattunud näiteks vangivalvuri särk, aluspüksid, rinnahoidjad, kingad, aga ka elusad angerjad. Üks kohalikest elanikest hakkas varga eest kaitsmiseks oma saabastesse spetsiaalselt 2,5-kiloseid hantleid toppima.

Kleptomaanist kassi omanikud panid oma maja ette mitu konteinerit kokkutoodud asjadega ja vabandava sildiga. Õnneks on ümbruskonna inimesed kassi ebatavaliste veidrustega harjunud ja peavad seda kommet naljakaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles