VIDEO ⟩ Mees hüpnotiseeris oma tantsuga ülimürgise kobra (1)

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Surmavalt mürgine kobra
Surmavalt mürgine kobra Foto: Shutterstock

India ametnik Susanta Nanda postitas Twitterisse video, kus mundris mees püüab tabada surmavalt mürgist kuningkobrat. Tavapäraste maopüüdmisvahendite asemel kasutab see mees hoopis aeglast tantsu. 

Salvestuselt on näha, kuidas maopüüdja ​​tantsib tohutu kobra ees. Ta keerutab jalgu, tõstes samal ajal käe roomaja pea kohal. Kogu selle aja on kobra justkui lummatud inimese liikumisest. Selle tulemusel õnnestub hindul roomajast paljaste kätega kinni haarata ilma, et madu teda hammustada saaks.

«Ärge proovige seda, kui teil pole spetsiaalset koolitust,» kirjutas Nanda hoiatuseks.

Kuningkobraid peetakse maailma suurimateks mürkmadudeks. Nende mürk põhjustab hingamislihaste halvatust ja hingamisseiskust. Inimene võib surra 15 minuti jooksul pärast hammustamist. Looduses toituvad kuningkobrad peamiselt teiste liikide madudest ja võivad ilma toiduta olla kuni kolm kuud.

Kommentaarides väljendasid kasutajad oma imetlust. «Mul on sellest maost kahju! Ta õppis, et seda trikki ei saa enam kunagi usaldada,» kirjutas üks. Teised väitsid, et mees võlus roomaja mõne vahendiga, mida ei ole videol näha. «Võib-olla oli tal laser, gaas või midagi muud, mida salvestusel ei ole näha,» ütles teine ​​kommentaator.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles