FOTO ⟩ Hingedepäeval peksa saanud Sipsiku elu uues salapärases kodus: turvatunne ja armastus teevad imet

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Sipsik
Sipsik Foto: Heiki Valneri blogi

Mõne nädala eest kajastas Lemmik Sipsikuks ristitud pisikese koerakese lugu, kes hingedepäeval julmalt läbi peksti. Nüüd elab Sipsik juba mõnda aega oma uues kodus ning võib end seal eriti turvaliselt tunda, sest tema uus peremees on ametilt politseinik.

Kui vahetult peale uhtunut viibis Sipsik mõnda aega hoiukodus tuntud loomasõbra Kertu Jukkumi hoole all, siis sealt edasi rändas ta oma päriskoju, kus võib end nüüd eriti turvaliselt tunda.

Kui varem polnud Sipsiku uuest kodust kuigi palju teada, siis nüüd avaldab loomapäästja Heiki Valner, et uue perenaine on ametilt politseinik. «Tunneb end politseiniku soojas kodus nagu Jummeli selja taga. Uue omaniku amet pole muidugi primaarne, vaid selles kodus pakutav turvatunne ja armastus teevad imet,» kirjutas ta eile oma blogis.

«Oi, ma tahaksin teile tema uut kodu ja perenaist tutvustada, aga praegu on veel vara, sest eales ei tea, mis tujus kohtunik on ja mis heaks arvab välja kuulutada,» lisab Velner veelgi salapära uue kodu teemal.

Koera peksmise asjus on hetkel käimas ka kriminaalmenetlus. Valneri sõnul olevat peksmise ajendiks asjaolu, et ta oma hädasid tuppa tegi. «Loomulikult teeb koer tuppa, kui teda välja ei viida!» sõnab ta. Ka hoiukodus olles kippus Sipsik hädasid veel tuppa tegema, kuid nüüdseks on see probleem seljatatud.

Siiski peab Sipsik veel loomaarsti juures oma tervist veel mitu korda kontrollimas käima, et tema südame ja silmade olukord üle vaadata ning vaktsiinid saada, kirjutab Valner. Sipsiku arstivisiite saab annetustega toetada, info selle kohta leiad SIIT.

Sipsiku elusaatus on olnud kirju: teadaolevalt on ta pärit Tšehhist, kuid mis asjaoludel ta siia Eestisse loomade hoiupaika sattus, pole teada. Loomade hoiupaigast loovutati loom inimestele, kes iseendagagi toime ei tulnud ning lahkumineku järel andis üks osapool perelemmiku joodikutele, kel temast aga peagi siiber sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles