PÄEVAKÄPP Surmasuust päästetud Õnneseen otsib uut kodu juba terve aasta

lemmik.postimees.ee
Copy
Õnneseen.
Õnneseen. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Turvakodus ootab juba aasta aega armastavat perekonda Õnneseen, kelle elu pole olnud kaugeltki meelakkumine. 

Õnneseen on pärit ühest Harjumaa külast, kus igal kevadel sündisid uued kodutud kassipojad ning igal talvel hulk uustulnukaid ja nende issisid-emmesid lahkus Kiisudemaale. Kahjuks see pole ainus koht Eestis, kus seda peetakse «asjade loomulikuks ringkäiguks». Õnneseent peeti ka juba «minejaks», keegi ei arvanud, et ta talve üle elab…

Üks inimene aga, kellele kassipoiss oli silma jäänud, ei suutnud enam «asjade loomuliku käiguga» leppida. Ta võttis kasside turvakoduga ühendust ning raskes seisus Õnneseen toodi kliinikusse. Kassipoisi seisukord oli väga vilets: verenäitajad olid korrast ära, suust tilkus mäda. Õnneks ravi toimis ning paari kuuga sai Õnneseenest juba päris kassi nägu kiisuke!

Õnneseene tervis on nüüd kontrolli all, kuid raskesti läbi põetud herpese tõttu on tema immuunsus nõrgem ning tal on suurem oht kassitoas erinevatesse viirustesse haigestuda. Seetõttu vajaks Õnneseen väga päriskodu – kohta, mis oleks turvaline ja soe.

Õnneseen on oma täielikku õnne oodanud juba kauem kui aasta! Selle aja jooksul on ta läbinud ka paikursused ning harjutab jõudsasti ka võõrastelt paituste saamist. Alles hiljuti nautis kassipoiss külaliste kolmesetilist paiseanssi! Mmmm!

Kui sina sooviksid olla selle palju läbi elanud õnneseene südamesõber ja turvapaik, siis palun kirjuta turvakodule, et Õnneseenele kodu pakkuda!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles