PÄEVAKÄPP ⟩ Rahulikku kodu otsib eakas, kuid imearmas Lembit

lemmik.postimees.ee
Copy
Lembit
Lembit Foto: Pesaleidja/Facebook

Arglik Lembit on ilmselt elus näinud nii mõndagi. 7-aastane must-valge kassipoiss saabus Pesaleidjasse 7. jaanuaril 2021 Viljandist. Hetkel asub kiisuhärra Tallinnas hoiukodus.

Kui soovid endale koju vaikset seltsilist või juba olemasolevale loomale rahulikku sõpra, siis oleks Lembit selle jaoks ideaalne. Elu tundub tal olevat olnud raske ja seetõttu on inimesed tema jaoks päris hirmsad. Hoiukodus veedab ta enamiku ajast end voodi all peites. Kui aga võimalus on avanenud, on ta paid vapralt vastu võtnud ilma käpaga löömata.

Lembit on FIV-positiivne, kuid see tema elu mitte kuidagi ei mõjuta. See tähendab kokkuvõttes vaid seda, et ta on vastuvõtlikum viirustele ja haigestumise korral võib ravi veidi kauem kesta. Selle haiguse kohta on liikvel palju müüte, nendest lähemalt saate lugeda Pesaleidja blogist.

Lembit vajaks turvalist ja rahulikku keskkonda inimesega, kes oleks nõus kannatlikult ootama, et tema usaldust võita. Kui arvad, et just sina oled selle jaoks loodud, tutvu loomasoovija tingimustega ja täida küsimustik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles