PÄEVAKÄPP ⟩ Kallu tahaks turvakodule keelt näidata ja koju minna

lemmik.postimees.ee
Copy
Kallu.
Kallu. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Turvakodus elav Kallu igatseb nii väga isiklikke paikäsi. Ehk on just sinu kodust üks selline imearmas nurrumootor puudu?

Mida Kasside Turvakodu hoolealused kõige rohkem ootavad? Eks ikka seda päeva, kui saaks turvakodu tolmu jalge alt pühkida ja igaveseks päriskodu hellas embuses maanduda. Seda hetke, mil saaks turvakodu elule keelt näidata ja kodutu kassi põlvele igaveseks lehvitada, ootavad nad kõik kannatamatult.

Väike Kallu on juba hakanud harjutama, kuidas see keele näitamine päriselt käib. Kas see tähendab, et Kallul on selgeltnägija võimed ja ta ennustab omale peatset kojuminekut ette? Meie loodame küll, sest Kallu on juba ammu kodukassi elukest väärt!

Vahva Kallu saabus turvakodusse argliku kassina, aga kiirelt on ta selgeks saanud, mida tähendab paikassi tiitel. Pehmed paid võetakse vastu suure nurru saatel ning inimest vaadatakse jumaldava pilguga. Muidugi on Kallul siiani vahel ebakindlaid hetki, seetõttu ei tohiks tema kodus olla väga väikseid lapsi ja ta eelistaks kodu, kus on pigem vaiksemad ja rutiinsemad eluolud.

Kui sina tahaksid Kallule kodu pakkuda ja ühes temaga kodutu kassi põlvele keelt näidata, siis võta turvakoduga ühendust!

Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles