PÄEVAKÄPP Pool elust varjupaigas: uskumatult kaua kodu otsinud Lilith ootab jõuluimet

lemmik.postimees.ee
Copy
Lilith
Lilith Foto: Pesaleidja/Facebook

Juba 6 aastat on Lilith käinud mööda ilma, otsides sooja pesakest, mida koduks nimetada. Pesaleidjasse maandus ta 2018 juunis Sakust, seega juba üle kolme aasta ehk tervelt pool oma eluajast on ta Pesaleidja kassitoas peatunud.

Lilith soovib väga, et sel aastal oleks tal lõpuks ometi oma kodu, kus pühadeaeg rahulikult veeta, sest juba kolmed jõulud on veedetud siin teiste kodu otsivate kiisude seltsis ja neljas oleks liig mis liig. Soe on seal küll ja vaikse nurgakese pikutamiseks leiab ka. Samuti ei pea enam nälga kannatama, aga sellegipoolest puudub Lilithi jaoks see päris oma kodu päris oma inimesega, kes kinnitaks talle, et kõik on nüüd hästi ja ta ei pea kunagi enam naasma tagasi tänavakassi elu juurde.

Oma vabatahtlik ja Pesaleidja toredad töötajad on tema jaoks küll olemas, aga sadade teiste kiisudega tuba jagades ei saa Lilith kahjuks nii palju tähelepanu kui vaja, et oma hirmudest võitu saada.

Kui talle läheneda, vaatab ta oma teravate silmakestega tähelepanelikult, mida inimene teeb. Kui tema mugavustsooni piir ületada, vudib Lilith eemale.

Juhtus kord, et tema vabatahtlik jagas kassitoas maiust, aga olles viimaks ta üles leidnud, sibas kiisukene oma eriliselt nunnu kiire sammuga üle põranda, kraapimispuude vahelt läbi.

Vabatahtlik: «Lilith, jää korraks seisma, ma tahan sulle konservi anda!»

Lilith: «Ei jää! Otsi mind üles.»

Tõsi, Lilith suudab oma klassikalise must-valge karvaga väga hästi kassitoas peitu pugeda, aga peale umbes kaheteistkümnele teisele sama värvi kiisule otsa vaatamist teda kohates pole võimalik teda mitte ära tunda, sest Lilithil on lihtsalt nii eriline nägu. Igatahes tema vabatahtlik arvab nii!

Kui Sina tahaksid olla see päkapikk, kes täidab armsa Lilithi jõulusoovi ning lubab tal kaunistada oma kodu, et kiisukene ei peaks taas pühasid kassitoas veetma, siis loe palun läbi Pesaleidja tingimused ja täida loomasoovija küsimustik ning vabatahtlikud võtavad Sinuga ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles