VIDEO ⟩ Gorillaema reageerimine inimbeebile sulatab südameid

lemmik.postimees.ee
Copy
Gorillaema reageerib inimbeebi nägemisele üllatavalt.
Gorillaema reageerib inimbeebi nägemisele üllatavalt. Foto: Kuvatõmmis videost.

Ameerika Ühendriikides Bostonis asuvas Fraklin Parki loomaaias jäädvustati videole gorillaema ja inimlapse südantsoojendav kohtumine. 

Ameeriklane Michael Austin ja tema abikaasa Emmelina otsustasid koos oma ühekuuse beebiga teha nädalavahetuse väljasõidu Bostonis asuvasse loomaaeda. See, mis nendega seal juhtus, ei lähe noorperel tõenäoliselt iial meelest.

Nimelt sattus ühekuuse beebiga loomaaeda tulnud perekond emagorilla Kika suurendatud tähelepanu alla. Kika, kellel on ka endal 7-kuune poeg, oli inimbeebi nägemisest lummatud. Nii nende endi kui ka ümber olevate külastajate jaoks oli gorillaema taoline reaktsioon üllatav.

Videost on näha, kuidas gorillaema klammerdub aediku külge ja jälgib vastsündinud last. Klipi lõpus võib täheldada, kuidas Kiki pisikene poeg haarab ema jalast ning kuidas too ta selle peale sülle haarab, et teda siis teisel pool klaasi olevale paarile esitleda. Gorillaema matkib isegi viisi, kuidas Emmelina oma beebit süles hoiab. Pole midagi võimsamat kui emaarmastus!

Vaata ülinunnut videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles