VIDEO ⟩ Maailma esimene uisutav koer sulatab hetkega su südame

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Benny jääl liuglemas.
Benny jääl liuglemas. Foto: Rick Vierkandt / SWNS.com / Scanpix

USAst Clevelandist pärit labrador nimega Benny elas kunagi hukule määratuna varjupaigas, kuid nüüd on tema elu võtnud sootuks uue pöörde ning temast on saanud andekas uisutaja.

Tundub, et uisutamisoskus oli Benny jaoks varjatud anne, mis tuli ilmsiks tema uue armastava perenaise käe all. Benny perenaine Cheryl on uisutamistreener ning õpetas parasjagu oma pisitütart jääl liuglema, kui tal tuli mõte lasta ka Bennyl sellest osa võtta.

Nüüd liuglebki koer jääl graatsiliselt, nagu oleks ta seda terve elu teinud.

Vaata vahvast videost, milliseid trikke Benny jääl teha oskab:

Uiske kasutab Benny ainult oma esikäppade jaoks. Need uisud on tema osav perenaine ise valmistanud, kasutades alusmaterjalina koertele mõeldud saapaid. Tagumiste käppade otsas uiske ei ole, sest nende abil koer pidurdab.

«Ta saab selles üha paremaks, ei taha enam jää pealt üldse ära tulla,» rääkis perenaine Cheryl väljaandele Mirror.

Benny the dog ja Cheryl Del Sangro
Benny the dog ja Cheryl Del Sangro Foto: Rick Vierkandt / SWNS.com / Scanpix

Perenaise sõnul on talle pakutud isegi raha ning soovitud andekat koera temalt ära osta. Loomulikult pole ta sellega aga nõus. Peale Benny ei tea ta ühtegi teist koera, kes uisutada oskaks.

Praeguseks on Benny uisutamisega tegelnud üle kolme aasta ning kogunud endale ka sotsiaalmeedias ustava jälgijaskonna. Huvitav mõte, kuidas koos oma koeraga talve saabudes aega eeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles