VIDEO ⟩ Võimalik vaid kassidega: köögis luusinud hiirekütt sattus eriti täbarasse olukorda

lemmik.postimees.ee
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: TikTok/@macponthetrack

Me teame, et kassid on uskumatult plastilised ning altid oma elu proovile panema. See punane kass nimega Augustas püüdis salaja köögikappidel hiilimas käia, aga sattus täbarasse olukorda ja jäi perenaisele haledalt vahele.

Augustas nimelt suutis pudrunuia vahelt läbi pugeda ja sinna kinni jääda. 

Vaata videotõestust:

@macponthetrack

A mashed potato kitten ##fypage

♬ original sound - Augustas’s Account

Kassi perenaine otsustas pahareti videole jäädvustada, pani selle pealkirjaks «Kartulipudrukass» ning jagas seda möödunud nädalal TikTokis, kus see on tänaseks kogunud üle 50 miljoni vaatamise, vahendab Newsweek.

Videos üritab perenaine oma paanikas lemmikut rahustada, kuid sellest ei tule midagi välja. «Ma ju ütlesin, et kapi peal ei tohi ronida,» manitseb ta.

Video kommentaariumis avaldab osa vaatajaid arvamust, et esialgu võib videost jääda ehmatav mulje, justkui turritaks kassi kehast välja nuga. Õnneks on tegu siiski vaid optilise illusiooniga ning kui kass liigub, on näha, kuidas pudrunuia metallist osa on kassi kere ümber.

Metallist pudrunui. Pilt on illustreeriv.
Metallist pudrunui. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kassiomanik rahustas ka kõik fännid maha ning lisas, et lõksu jäänud hiirekütt on tänaseks pudrunuia vahelt päästetud. «See käis üllatavalt lihtsalt. Ta lihtsalt libises sealt välja,» selgitas tiktokker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles