PÄEVAKÄPP ⟩ Kauni kasukaga Karisma ootab südamesõpra

lemmik.postimees.ee
Copy
Karisma
Karisma Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Tillukene Karisma saabus turvakodusse veidi rohkem kui kuu aega tagasi, kuid juba on selgeks saanud, kui eriline ja armas kass see väikene nurrik on.

Muidugi näevad kõik juba kaugelt, kui äge kasukas tal on! Heleoranž, helehall ja valge – nagu väikene haldjakass! Aga selleks, et näha, kui vägev on Karisma iseloom, tuleb ikka turvakodusse talle külla tulla.

Vihjena võib öelda, et Karismal on paisõltuvus – jaa, just täpselt. Oma pesakeses võib Karisma paitusi oodata nii kannatamatult, et käpad hakkavad iseenesest sõtkuma. Katsu siis neid käpakesi kontrollida, kui paiigatsus nii kõvasti kõrvetab!

Samuti on Karismal sõltuvus inimestest. Nimelt arvab Karisma, et igal kassil peaks olema üks ja ainus südamesõber, keda teistega jagama ei pea! Turvakodus on aga kasse kordades rohkem kui vabatahtlikke ning see olukord talle üldse ei meeldi. «Mis mõttes peab tähelepanu jagama?» mõtiskleb Karisma ja on veidi pettunud seesuguse teeninduse pärast.

Kui Sina sooviksid Karismale päriskodu pakkuda, siis tule talle külla ja kingi päriskodu! Karisma ootab kodupakkumisi aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles