David Beckham jagab meeleolukat pilti oma musimaia spanjeliga

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

David Beckham jagas sotsiaalmeedias pilti oma armsast koerast Sage'ist, kes vutitähele sülle saades kukkus teda õnnelikult musitama. 

Helepruunis kampsunis Beckham jalutas pühapäeval oma koeraga looduses. Seal on tehtud see armas pildiklõps, mida staar oma jälgijate rõõmuks jagas. Ta kirjutas pildi pealkirjaks «Ole nüüd, Sage, tõsiselt! Alati huultele», millele järgnes laia naerunäoga emotikon.

David on peremeheks veel kahele teisele spanjelile, kelle nimed on Olive ja Fig.

Armsad koerapildid hakkasid eriti tihti ilmuma pärast seda, kui Beckhamid hiljuti avaldasid, et neile on antud ehitusluba uue maja ehitamiseks oma 6 miljoni naela maksvasse II klassi Cotswoldi häärberisse. Seda tingimusel, et nad hoolitsevad sealse eluslooduse eest.

David ja Victoria peavad tagama, et nahkhiired, linnud, mägrad, siilid, roomajad ja kahepaiksed oleksid kaitstud vastavalt 2017. aastal algatatud elupaikade ja liikide kaitse määrustele ning 1981. aastast kehtiva metsloomade ja maapiirkondade seadusele.

Samuti on neil keelatud paigaldada õueseadmeid, mis valgustaksid otse nahkhiirte pesasid või hekirida, et kaitsta magavaid või toitu otsivaid nahkhiiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles