Kodujänku näris perenaise disainerasju tuhandete eurode eest

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

35-aastane stjuardess Sarah Holling ostis endale lemmikloomaks küüliku ja avastas peagi, et tema lemmikloom ihub hammast kallite asjade peale.

Muuhulgas näris ta ära naise Louis Vuittoni koti, Kurt Geigeri tossud ja Alexander McQueeni kingad.  Pärast seda läks loom üle pappkastile, mille omanik andis talle tähelepanu disainerriietelt kõrvale juhtimiseks.

Kokku rikkus jänku disainerkaupu enam kui kolme tuhande euro väärtuses. 

Holling ütles, et tavaliselt lukustab ta looma ööseks puuri, kuid ühel õhtul jõi ta paar klaasi veini ja arvas, et lemmikloom käitus hästi, nii et seekord ei pea teda puuri panema. Siis hakkas jänes perenaise juukseid närima ja sõi ära mitu salku. See häiris perenaist kõige rohkem, kuna pandeemia ajal kulutas ta juuksepikendustele ja juuksehooldusele tohutult palju.

«Õnneks näen kõiges positiivseid külgi. Ma väga ei ärritu, sest võtan seda kui naljakat lugu. Keegi ei usu mind, et ta seda tegi,» ütles stjuardess. Ta lisas, et pärast uude koju kolimist soovib ta sisustada eraldi garderoobi, mis on kogu aeg suletud, et kaitsta riideid ulaka lemmiklooma eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles