VIDEO Kuulsal New Yorgi maratonil osales eritellimusel tehtud tossudega part

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

New Yorgi maraton on üks maailma kuulsamaid ja spordirahva sõnul ka üks raskemaid kestusjookse, kus osaleb iga aasta umbes 50 000 inimest. 

Viiekümnes New Yorgi maraton toimus paar päeva tagasi 7. novembril. Seekord köitis seal aga suurimat tähelepanu jooksev part Wrinkle. Pardist tehtud TikToki klipp kogub suure hooga populaarsust. Lind kannab ilusaid punaseid eritellimusel valmistatud jooksutosse. 

Ilmselt ei läbinud vapper Wrinkle kogu distantsi, sest lõpuprotokollist tema nime ei leia. Küll aga teeb part oma sportlikkusega nii mõnelegi inimesele silmad ette. 

@seducktiv I ran in the New York Marathon 🦆 #nycmarathon #runner #duck #wrinkletheduck #foryou ♬ original sound - Wrinkle the Duck

Kõige südamlikuma kommentaari postitas kasutaja gates_christina, kes kirjutas nii: «Ma tean, et see võib tunduda rumal, aga ma olen viimasel ajal nii sügavas depressioonis ja selle väikese pardidaami nägemine pani mind üle pika aja naeratama.»

Maratonirada läbib kõiki viit New Yorgi linnaosa. Esimene NY maraton toimus 1970. aastal Central Parkis, kus osales 127 jooksjat, kellest 55 lõpetas. Toona oli maratoni osavõtutasu  1 dollar. Tänavu osales NY maratonil 33 000 jooksusõpra ning osalustasu oli 255–295 dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles