ÕNNESEEN ⟩ Tüdruk hoidis teadmatusest käes maailma üht mürgisemat looma

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Siniring kaheksajalg. Looduses on erk värv sageli ohu tunnuseks
Siniring kaheksajalg. Looduses on erk värv sageli ohu tunnuseks Foto: Shutterstock

Balil käinud Kaylin jagas videot hetkest, mil ta enda teadmata hoidis käes üht maailma ohtlikumat looma. Teadmata, et see värviline olend võib ta mõne minutiga tappa. 

TikToki kasutaja Kaylin Phillips jagas pöörast mälestust mõne aasta tagusest Bali reisist, vahendab Mirror. Hitiks saanud videos hoiab naine peopesas väikest kaheksajalga, samal ajal teda veega piserdades. Kommentaarides tuli välja, et ta mängis kaheksajalaga tervelt 20 minutit. 

Kuid pärast seda, kui ta oli koos loomaga fotodel poseerinud, otsis ta selle Internetist üles ja avastas, et tegemist on siniring kaheksajalaga. See on tunnistatud üheks kõige surmavamaks loomaks ookeanis, mis sisaldab piisavalt mürki 26 inimese tapmiseks.

@kaylinmarie21 Called my dad crying 3 hours later in Bali🙃 #blueringoctopus #bali #uluwatu #fyp #imdumb #thanksjesuschrist #ShowerWithMoxie #EnvisionGreatness ♬ Oh No Oh No Oh No No No - Dubskie

Veelgi hirmutavam on see, et inimesed ei pruugi märgata, et kaheksajalg on neid hammustanud enne, kui on liiga hilja. Vastumürki pole olemas. 

Mürk põhjustab lihaste halvatuse, sealhulgas nende lihaste, mis on vajalikud inimese hingamiseks. See viib hingamise seiskumiseni. Antidooti pole teada, kuid ohvreid saab päästa, kui alustada kohe kunstlikku hingamist.

Klippi on vaadatud enam kui 2,6 miljonit korda, kuna inimesed olid hirmuäratava juhtumi pärast kohkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles