Mees tunnistas, et vahetas aastaid tagasi naise kassi ringi ja naine pole märganudki

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Must kass
Must kass Foto: Shutterstock

Mees kirjutas Redditi foorumis, et vahetas kuus aastat tagasi naise kassi salaja välja, sest kass oli väga agressiivne ja ründas teda. 

Mees paljastab, et tõi majja uue ja paremini käituva kassi. 

«Mu pruudil oli äärmiselt agressiivne must kass. Ta kriimustas kõiki, susises kõigi peale ja poole ajast ei kasutanud hädade tegemiseks liivakasti. Naine muudkui seletas, et kassi tuleb õpetada paremini käituma. Etteruttavalt ütlen, et seda ei juhtunud, hoolimata pingutustest,» kirjutab mees.

Ta kirjeldas, kuidas läks kassi söötma ja langes rünnaku alla. «Ütlesin talle, et kui korra nii veel nii teeb, siis vahetan ta paremini käituvama looma vastu välja. Mida enam sellele mõtlesin, sain aru, et mu mõte on geniaalne.» 

Mees valis kohalikust varjupaigast samasuguse musta kiisu, kes käis liivakastis, armastas silitamist ja käitus üleüldse hästi. Igaks juhuks viis ta naise kassi kaugemale varjupaika, et naine mingil juhul pettusest teada ei saaks. «Seni, kuni naine ära oli, aitasin adopteeritud kassil sisse elada.» 

«Sellest on möödas 6 aastat. Abiellusime 4 aastat tagasi. Vahetatud kass on meil alles. Ta reageerib eelmise kassi nimele. Mu naine ei tea midagi. Ta armastab kassi ja kiitleb, kui palju paremini ta käitub. Iga kord, kui ta seda ütleb, tunnen end täieliku lollina. Aga ma ei julge talle üles ka tunnistada.» 

Loole reageerides pidasid inimesed tema käitumist päris halvaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles