Mustamäel vajas päästjate abi seina sees mürgeldanud oravapoiss

lemmik.postimees.ee
Copy
Keskkonnaamet tuletab meelde, et metslooma abistades peab arvestama ka sellega, et terav nokk, küünised või hambad ei ole iluasjad ning enesekaitseks võetakse need kasutusse – ka väikesed ja armsad loomad, näiteks oravad ja siilid, võivad väga valusasti hammustada
Keskkonnaamet tuletab meelde, et metslooma abistades peab arvestama ka sellega, et terav nokk, küünised või hambad ei ole iluasjad ning enesekaitseks võetakse need kasutusse – ka väikesed ja armsad loomad, näiteks oravad ja siilid, võivad väga valusasti hammustada Foto: Shutterstock

30. oktoobri öösel kutsuti päästjad appi Mustamäe linnaossa Ehitajate teel asuvasse elumajja, kus üks orav oli välisfassaadi vahele kinni jäänud.

Päästjad kutsus kohale majaelanik, kes kuulis seina seest kolistamist ja piiksumist. Päästemeeskond tuvastas, et öise mürgli peategelaseks oli väike käbikuningas, kes talvevarude kogumise missioonil oli aknapleki ja karkassi vahele kinni jäänud.

Päästjad eemaldasid välisseinast peotäie kruvisid ning ka aknalaua, et oravake pärast nende lahkumist oma rada minna saaks.

Päästjad tuletavad meelde, et kui välisfassaadi avausi korralikult ei suleta, võib nii mõnigi loom või lind sinna kogemata sisse sattuda ja lõksu jääda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles