PÄEVAKÄPAD ⟩ Keset maanteed surmasuust päästetud kassipojad on valmis oma kodudesse minema

lemmik.postimees.ee
Copy

Septembris kajastasime lugu, kuidas üks autojuht päästis keset Tartu-Räpina maanteed surma ootama jäetud kassipojad. Nüüd on imearmsad õnneseened tublisti kosunud ja valmis oma kodudesse minema.

Õõvastava loo tegi eriti kõhedaks, et kassipojad olid pandud suurde sinisesse ämbrisse ning jäetud keset maanteed saatuse hooleks.

«Sõitsin autoga pärast tööpäeva kodu poole ja vaatan, et mingi pang on tee peal. Ämber oli väga hästi näha. Alguses mõtlesin, et sõidan kõrvalt mööda, aga siis mõtlesin, et parem tõstan eest ära, et keegi otsa ei sõidaks. Siis vaatasin, et kassipojad sees,» kirjeldas kassipojad leidnud autojuht juhtunut Lemmikule. «Hämming oli suur, sest ikkagi keset sõiduteed ... ebareaalne!» ei mahtunud juhtunu mehele pähe. Ta lisas ka, et ämber oli nii suur, et kassipoegadel olnuks võimatu sealt ise välja saada.

Kassipoegi oli ämbris kuus tükki ning esialgu oli vaja neile kiiresti leida hoiukodu ja imetav ema. Eestimaa Loomakaitse Liidu vabatahtlikel õnnestus see aga suurepäraselt ning kassid on nüüd tublisti kosunud. «Me ei suuda tänini uskuda, et keegi võis nii pisikesed kassibeebid sellise kohutava saatuse hooleks jätta, kuid see oli tõepoolest nende õnnetund, kui mööduv hea inimene neid maanteel märgates peatus, endaga kaasa võttis ja meieni toimetas,» kirjutati sotsiaalmeedia postituses.

Kassikesed on üle kuu aja hoiukodus kasvanud ja valmis endale päris oma kodusid leidma. Nad on kõik ääretult sõbralikud ja naudivad väga inimeste seltskonda, kuid pikalt kellegi süles loomulikult ei püsi, sest pidevalt on vaja jälle tagasi vendade-õdedega mängima ja mürama joosta.

Pesakonnas on uskumatult kirju värvipalett - on nii lühikarvalisi kui ka kohevaid, must-valgeid kui ka triibulisi.

Kui sinu kodust on üks (või kaks) sellist karvakera puudu, siis täida ankeet ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles