VIDEO Siga Carlton näitab lahkelt, kuidas unistuste elu elada

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Kodusiga Carlton on kõrvitsate peale väga maias. Temast sai kodust põgenemise spetsialist, kui ta avastas, et naabrite kodutreppidel on vastupandamatud Halloweeni dekoratsioonid. 

Carltoni perenaine oli sunnitud naabruskonna ühismeedia gruppi postituse tegema, kui õnnelik jooksus olnud siga kelleltki varastatud kõrvitsat enda ees veeretas. 

Sea kõrvitsate armastus sai nii kuulsaks, et esimesena tegi kohalik algkool talle kingituse, saates kaardikese ja hunniku kõrvitsaid. Carltonil jätkus mõneks ajaks nende nosimiseks, kuid ta ei lasknud iial käest võimalust naabrite uste tagused üle vaadata ja väärt kraam endale napsata. 

Kuna siga veeretas ja sõi kõrvitsaid tihti oma koduaias, pudenesid seemned maha ja tärkasid kevadel üles. Kuna sead künnavad süües kärsaga maad, võibki öelda, et Carlton tegi endale ise peenra. Notsu oli õnnega koos: päris oma kodune kõrvitsaladu! 

Kavalpea õppis väga kiiresti ära kuidas aiast putku saab panna. Peale seda sai perenaine peagi mõnelt naabrilt telefonikõne või tekstisõnumi, et Carlton on võõras aias ja sööb nende dekoratsioone. Häbi silmis ja vabandused huulil juhatas perenaine sea tagasi koju. 

Keegi polnud sea peale kunagi päriselt pahane. Ta meeldis inimestele ja järjest enam toodi talle kõrvitsaid niisama meeleheaks. 

Kui naine mõistis kui väga tema lemmik neid suuri köögivilju armastab, uuris ta naabritelt mis nende kõrvitsalaternatest peale Halloweeni saab. Suur osa vastanutest pidi need komposteerima või niisama ära viskama. Carltoni perenaine aga palus need kokku korjata ja viis kogunenud kaks tuhat kõrvitsat sigade varjupaika, kust ka peakangelane Carlton oli adopteeritud. 

Sealsetes aedikutes toimus siis tõeline pidusööming. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles