Aasta loomaarsti tiitli pälvis Valdeko Paavel

Postimees
Copy
Valdeko Paavel pälvis aasta loomaarsti tiitli
Valdeko Paavel pälvis aasta loomaarsti tiitli Foto: Eesti Loomaarstide Ühing

Eesti Loomaarstide Ühing kuulutas tänavuse aasta loomaarstina välja Valdeko Paaveli. 

Paavel on praktiseeriv loomaarst, veterinaaria kõneisik, tööandja ja aktiivne ühiskonna liige, kes panustab nii eriala siseselt kui väljaspool, kirjeldas teda ühing. 

«Kindlasti pole ükski suurem veterinaaria sündmus Eestis, kust ta puuduks. Koos oma kolleegide Aini ja Kristoga on ta alati abiks ja panustab, et ühised üritused saaks toimuma ja oleksid meeldejäävad,» lisati teates. 

Niisamuti on Paavel kolleegidega avanud mitmeid loomakliinikuid, olles üheks suurimaks tööandjaks loomaarstidele ja loomaarsti abilistele Eestis ning ka hiljuti laienedes Lätti. Tegemist on tipptasemel kliinikutega, kus on võimalik pakkuda kõige kaasaegsemat ravi koduloomadele.

«Valdeko on ka aktiivne tänaseid veterinaaria murekohti teadvustama ja lahendama. Olgu see siis loomaarstide suur põud või aretuslikud tervisehädad lemmikloomadel,» kirjeldatakse teda. 

Lisaks eelmainitule on Paavel ka tulihingeline vehklemise sõber, sponsoreerides Eesti vehklemist, mis on väga edukas olnud sel suveolümpial. «Nii et võime ka selle suve olümpiamängude medalivõitudest ja Eesti rahvale pakutud rõõmust väikese osa tema õlgadele asetada,» teatas ühing. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles