VIDEO ⟩ Seksihull krokodill Kanye West isoleeriti kaaslastest liigse agressiivsuse tõttu

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Daily Mail avaldas video, kus 12 meest tirisid Austraalia Walesi loomaaias agressiivset krokodilli veest välja ning toimetasid ta kinniköidetult kodulaguunist eemale. 

Suur isane krokodill, kes kannab kuulsa räppari järgi nime Kanye West, oli muutunud seksuaalselt agressiivseks niing ründas oma liigikaaslaseid. 

350 kilogrammi kaaluv noor Mississippi alligaator elas laguunis koos 54 sugulasega. Seoses kuuma ilma ja paaritumishooaja algusega hakkas Kanye pidevalt agressiivsust üles näitama. Pargi direktor Tim Faulkneri sõnul tormas Kanye loomaaia töötajate kallale ja terroriseeris teisi alligaatoreid.

«Ehtne noor mees, kes on täis testosterooni. Seetõttu oli parim, mida me teha saime, ta isolatsiooni saata, et ta mõnda aega vaikuses veedaks,» selgitas Faulkner alligaatori ümberasustamise otsust. 

Neljameetrise roomajaga toimetulemiseks pingutasid 12 loomaaia töötajat. Meeskond viskas silmuse üle roomaja ülemise lõualuu ja tõmbas ta veest välja. Vees oleks saanud kisnkja inimesest kergesti kinni haarata, vee alla suruda ja uputada.  

Lõpuks suutsid spetsialistid Kanye viia kohta, kus ta oleks isoleeritud ega saaks kellelegi liiga teha. Loomaaed loodab, et paari kuu pärast normaliseerub roomaja organismis hormoonide tase ja ta saab laguuni tagasi pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles