VIDEO ⟩ Kohtus ennast kassina esitlev mõrtsukas saadeti kräunumise tõttu istungilt välja

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Argentiinas oma ema ja tädi tapmises süüdistatud Nicolas Gil Peregi, keda kohalik meedia nimetas «kassmeheks», saadeti teisipäeval kohtusaalist välja. Nimelt kräunus mees vahetpidamata ja eiras kohtuniku korraldust häälitsemine lõpetada. 

Iisraelist pärit 40-aastast Nicolas Gil Peregi süüdistatakse Iisraelist külla sõitnud ema ja tädi topeltmõrvas 2019. aastal, kirjutab Reuters. 

Pereg oli varasemalt uurinud kas ta võiks oma lemmikkassid psühhiaatriahaiglasse tuua, kus teda kohtuprotsessi ajal hoitakse. Mendoza ringkonnaprokuratuuri avaldatud videos hakkas Gil Pereg kohtus matkima kassi hääli, keeldudes prokurörile vastamast. 

Kohtunik Laura Guajardo selgitas enne süüaluse väljasaatmist, et meest on hoiatatud, esitatud talle korduvaid palveid kräunumine lõpetada ning suhtuda kohtuprotsessi lugupidamise ja viisakusega. 

Pereg on palunud kutsuda ennast nimega Floda Reltih, mis on tagurpidi lugdedes Adolf Hitler. Sakris välimusega mees kasutas kassihäält vastamiseks ka siis, kui temalt nime ja isikukoodi küsiti.

Endist sõdurit Peregi süüdistatakse oma ema Pyrhia Saroussy ja tädi Lily Peregi tapmises 2019. aasta jaanuaris ning nende surnukehade peitmises. Surnukehad leiti hoolikalt ja sügavalt maa sisse kaevatult. Mees peksis oma ema surnuks, tädi suri tulistamise läbi. 

Lisaks sellele, et Pereg kräunub nagu kass, on ta varasemat ennast ka riidest lahti võtnud ning kohtunike ees urineerinud. Prokuratuur ei näe vajadust talle psühhiaatrilist ekspertiisi teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles