Mallukas loobus jänesest: Liisu on elus ja tervise juures ning naudib rantjee elu

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Mallukas koer Lottega
Mallukas koer Lottega Foto: Madis Veltman/Postimees/Scanpix Baltics

Sisulooja Mallukas kurtis eile, et küüliku võtmine koju tuleks väga sügavalt läbi mõelda. Blogija oli oma jänes Liisuga väga hädas. 

Liisu näris kõike, tegi oma hädasid iga päev igale poole ja sõna otseses mõttes hävitas hammastega Malluka pere kodu. Puuri ei saanud teda panna, sest seal hakkas ta laamendama. Jänese hammastest ei pääsenud pea miski: lauajalgadest juuksesirgendajani läks kõik loosi, eriline mihkel oli ta muidugi erinevate juhtmete peale. 

Mallukas tunnistas, et tegi küll jänest võttes eeltööd, aga keskendus pigem positiivsetele kogemustele, kus pererahvas jänesega koos telekat vaatas või suvel muru sees võililletutte näksis. 

Suure loomasõbrana tuntud Mallukas oli püstihädas ja ei teadnud, mida edasi teha. Õnneks lahenes probleem tänu kurtvale postitusele kiiresti ja väga hästi. 

Blogijale kirjutas üks viimsilane, kes oli rõõmsasti nõus Liisule uut kodu pakkuma. Neil on oma maja, suur õu ja spetsiaalne jänkude aedik, kus Liisut juba üks liigikaaslasest sõber ees ootab. Liisu saab uuele sõbrale õpetada, kuidas mõnuleda, paitamist nautida ja pererahvast mitte näksata. 

Mallukas on siiralt rõõmus, et Liisu saab uhkelt elada, kaevata ja närida palju süda kutsub ning ta ise ei pea pidevas hirmus ja s**akihi all elama. 

Täpsemalt saab Malluka Liisust lugeda värskest blogipostitusest. 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles