SA SIGA! ⟩ Metssiga varastas alasti päevitajalt sülearvuti

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Varguse ohvriks langenud mees
Varguse ohvriks langenud mees Foto: AFP/SCANPIX

Fotograaf jäädvustas enneolematud kaadrid sellest, kuidas alasti päevitanud mees rannas metssigu taga ajas. 

Personaaltreenerina töötav Adele Landauer jagas oma sotsiaalmeedia kontol naljakaid kaadreid alasti mehest, kes jälitab kahe põrsaga metssiga, samal ajal kui teised päevitajad toimuvat lõbustatult pealt vaatavad. 

Mees päevitas alasti Lääne-Berliinis asuvas Teufelssees, mis oli Saksamaa pealinnas populaarne vaba aja veetmise koht. Metssea kohtamine on seal kandis muutunud üha tavalisemaks.

Ilmselt oli seegi poegadega metssiga märganud pitsat söövaid inimesi ja lootuses, et saab saagiks midagi söödavat, otsustas konfiskeerida kollase koti, milles oli mehe sülearvuti. Siga pani koos kotiga jooksu, põrsad sabas, ja alasti mees jooksis metsatukka neid jälitama. 

«Kuna kotis oli sülearvuti, andis mees endast kõik, et see tagasi saada, kuigi oli porgandpaljas,» selgitas Landauer.

Metssea põgenemisteele sattus pappkast, mis jäi talle sõra külge kinni. Looma taga ajav mees aga plaksutas käsi ja hõikus ja vehkis kätte sattunud roikaga, et loom sülearvuti kotist lahti laseks.

«Kui mees metsatukast tagasi tuli, aplodeerisid talle kõik,» naeris üks pealtnägijatest.

Berliini metsloomade spetsialist Derek Ehlert ütles kohalikule meediale, et sellised juhtumid on muutunud üha sagedasemaks – ka rebastest on saanud regulaarsed külalised Berliini järveäärsetes kuurortides.

«Me kutsume inimesi üles sellisel juhul mitte paanikasse sattuma,» ütles Ehlert. «Seni pole inimesed loomadega kohtudes viga saanud, loomad on inimestega üsna harjunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles