KUULSAD NUNNUD Koerakesed, kel on kuninglik elu

Betty Ester-Väljaots
Copy
Prints Williami ja hertsoginna Catherine’i poeg George tähistas 2016. aastal oma kolmandat sünnipäeva koos pere lemmiku spanjel Lupoga. 
Prints Williami ja hertsoginna Catherine’i poeg George tähistas 2016. aastal oma kolmandat sünnipäeva koos pere lemmiku spanjel Lupoga. Foto: Matt Porteous

Nad hauguvad kogu aeg. Ma ei tea, kuidas ta seda talub, rääkis Briti prints William ITV-le kuninganna Eliza­bethi teemantjuubeli puhul. «Tema eraelu koos koerte ja ratsutamisega ja jalutuskäikudega on talle väga oluline. Ma lihtsalt imestan selle pideva lärmi üle,» rääkis Elizabethi lapselaps kaamera ees.

Kuninganna armastus korgide vastu on teada kõigile ja sellest pisikesest pirukakoerast on kujunenud tänu kuningannale üks populaarsemaid koduloomi, kes maksab sellist hinda, et võtab silma veele. Eestis näiteks tuleks korgi eest välja käia kindlasti vähemalt 2000 eurot ja seda peale järjekorras ootamist.

Elizabeth II on olnud aastakümneid korgide postrineiu, aga vähe teatakse üht tema esimest lemmiklooma, kes polnud sugugi nii nunnu ja pehme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles