Ei kadesta: loomakaamera jäädvustus näitab, kui pööraseks võib osutuda kolme kassi pidava naise öö

lemmik.postimees.ee
Copy
Lemmikloomakaamera jäädvustus.
Lemmikloomakaamera jäädvustus. Foto: Kuvatõmmis videost

Kolme kassi pidava 30-aastase ameeriklanna Jennifer Batesi ööd ei ole alati kergemate killast. Naise lemmikute rutiin pimeduse saabudes on nimelt hullumeelselt mööda maja ringi joosta.

Virginias elav Jennifer Bates paigaldas oma koju kaamera, et olla ka tööl oma kasside tegemistega kursis. Kes oleks võinud aga arvata, et materjal on palju huvitavam hoopis öötundidel, mil naine ise on juba magama heitnud.

Loomakaamera jäädvustustelt on näha, kuidas Batesi kolm kassi mängivad öösel tagaajamist, hüpates selle käigus nii naise näole kui ka kõhule. 

«Minu ausõna, need videod ei ole tehtud tahtlikult,» ütles baari juhatajana töötav Jennifer Metrole. 

«Paigaldasin oma korterisse umbes aasta tagasi lemmikloomakaamera. Tahtsin oma kasse tööl olles vaadata. Olin alati mõelnud, et mida nad teevad, kui uksest välja astun,» selgitas naine ja lisas: «Juhtumisi jäi kaamera vaatevälja ka mitmeid hullumeelseid hetki. Mõtlesin neid teistega jagada, sest arvasin, et kassiinimesed suudavad ehk samastuda.»

Naise sõnul oli ta neil hetkedel, kui videos näha olevad kaadrid päriselt juhtusid üpris frustreeritud, kuid neid tagantjärele vaadates ei saa ta naeru pidama. 

Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles