PÄEVAKÄPP Hurmur Vurle otsib päris oma kodukest juba liiga kaua

lemmik.postimees.ee
Copy
Vurle.
Vurle. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kodu otsib imearmas kassipoiss Vurle. Ehk on just sinu kodust üks nurrumootor puudu?

2020. aasta kevadsuvel jõudis kasside turvakodu hoole alla üks imevahva kassiperekond. Kui enamasti koosneb kassipere tillukestest kassitittedest ja nende emast, siis seekordsed tulijad olid juba suured kassid, kes tänaval üheskoos elanud olid. Juba peale vaadates oli selge, et see kamp on üks perekond, sest German, Herman ja Vurle on äravahetamiseni sarnased!

Vurle saabus koos oma vennakestega turvakodu hoole alla Sillamäelt. Turvakodus sai kiiresti selgeks, et vennad German ja Herman ei püsi pudeliski paigal, kuid Vurle on väärikam noormees. «Ah, mina ei viitsi nendega ringi joosta. Ma parem pikutan siin, vaatan aknast välja ja unistan. Ei tea, mismoodi see elu seal päriskodus küll välja näeb?» mõtiskleb nukker Vurle alatasa. Just Vurle on selle seltskonna kõige nukram kass, kes väga päris oma kodukest soovib. Ta ei jaksa enam oodata ning kuigi teiste kasside kaisus on mõnus tududa ja oma nukrust leevendada, siis teeb teda veel kurvemaks see, et sõbrad kõik üksteise järel päriskodudesse lähevad.

Vurle saab kenasti läbi teiste kassidega, kuid on hetkel veel uje ning paitustega alles harjub. Kui sina sooviksid olla see õnnelik inimene, kes talle esimesed paitused kingib ja päriskodus kodusoojust pakub, siis kirjuta talle!

Kodupakkumisi ootab ta aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles