VIDEO ⟩ Oh ei! Linnu rünnak oleks kohvi transportivale droonile peaaegu saatuslikuks saanud

lemmik.postimees.ee
Copy
Ronk ründas drooni.
Ronk ründas drooni. Foto: Kuvatõmmis videost

Austraalias Canberras elav Ben Roberts arvas, et drooniga kohvi tellimine on kiire ja lihtne viis kuuma joogi kättesaamiseks. Reaalsus osutus aga teistsuguseks.

Austraalia pealinn Canberra on praegu koroonaviiruse tõttu suletud ning elanikel palutakse võimalusel kodus püsida. See on suurendanud nende inimeste arvu, kes tellivad endale asju drooni abil. Paraku on aga selgunud, et see pole just kõige kindlam viis asjade ühest kohast teise transportimiseks.

Austraalia pealinnas Canberras sattus kohvi transportiv droon linnu rünnaku ohvriks. Allolevast videost on näha, kuidas droon hakkab alla laskuma, valmistudes oma pakki maha panema. Hetk enne selle toimumist lendab masina juurde aga lind, kes haarab sellest kinni ja hakkab nokitsema.  

Rünnak kestab mitu sekundit ning kaupade transpordiks kasutatav droon näeb suurt vaeva, et soovitud trajektoori säilitada. Õnneks lendab Ronk lõpuks siiski minema, jättes lennumasina oma pakendit köiega alla laskma. Kes teab, ehk oleks pikemalt kestnud rünnak droonile lausa saatuslikuks saanud. 

Viska juhtunule pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles