PÄEVAKÄPP Kingi imearmsale Teddyle esimeseks sünnipäevaks päris oma kodu!

lemmik.postimees.ee
Copy
Teddy
Teddy Foto: Pesaleidja/Facebook

Varsti aastaseks saav imearmas Teddy kolis Pesaleidjasse selle aasta juunis Rannamõisast, ning üsna kiiresti selgus, et arglik kassike on tegelikult ülisõbralik ning paimaias.

Kassitoas oli Teddy alguses kartlik ning veetis enamiku ajast peidus. Nüüd, mõned kuud hiljem, on ta endale juba paar sõpra leidnud ning vabalt võib leida Teddyt mõne teise kiisuga pesas kaisutamas.

Kassitoas veedabki Teddy enamasti aega pesas pikutades või mõne sõbraga kaisutades, kuid kõige rohkem meeldivad talle ikkagi pikad-pikad paid, millest tal kunagi küllalt ei saa.

Teddyl on ka uhke, üleni valge kasukas, kuhu teda paitades käed täitsa ära võivad kaduda. Kuna Teddy on veel pisut arglik, siis inimesega sõbruneb ta tasapisi, kuid arvestades seda, kui sõbralik ta juba praegu on, siis oma inimesega ja oma kodus saaks temast ka tõenäoliselt täielik kaisuloom.

Teddy on valmis kohe koju kolima, tal on selleks tehtud kõik vajalikud protseduurid – olemas on kiip, ta on vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiidivastast tõrjet.

Kui soovid armsale Teddyle kodu pakkuda, tutvu lepingutingimustega ning täida loomasoovija ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles