FOTOD ⟩ Võimalik vaid Venemaal: karu leidis endale isikliku autojuhi

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Karu istub juhi kõrval nagu oleks see kõige loomulikum asi maailmas.
Karu istub juhi kõrval nagu oleks see kõige loomulikum asi maailmas. Foto: @sib_bears / Caters News Agency / Scanpix

Venemaal Novasibirskis võib juhtuda, et märkad mööda sõitmas autot, mille esiistmel, otse juhi kõrval, istub hiiglaslik karu.

Venemaal Novasibirskis elav venelanna Veronika Dichka on suur loomasõber ning eriti armastab ta karusid. Alles see oli, kui Lemmik kirjutas tema kallist lemmikust, pruunkarust Archiest, kes naisega rabavatel fotodel koos kaluripaadis poseeris.

Nüüd jagab Veronika pilte sellest, kuidas ta koos karuga auto salongi jagab, kuid seekord pole tegu Archiega. Selle loo peategelane karu nimega Toptyzhka on Himaalaja karu (Ursus arctos isabellinus), üks pruunkaru alamliik, kelle omanik Viktorialt karu eest hoolitsemisel abi palus.

Toptyzhka tunneb end autos väga mugavalt.
Toptyzhka tunneb end autos väga mugavalt. Foto: @sib_bears / Caters News Agency / Scanpix

Veronika sõnul naudib karu autoga sõitmist täiel rinnal ning armastab sõidu ajal oma turvavööga mängida ning seda aeg-ajalt sisse-välja tõmmata. Samuti lülitas ta kord oma ninaga auto tuled sisse ja tunneb väga suurt huvi auto rooli vastu.

Autoga sõidab omanäoline tandem nii linnas kui ka metsa vahel, et loom saaks avastada erinevaid kohti. «Mult küsitakse tihti, kas ma kardan karusid, kuid ma tahan öelda, et hoopis vastupidi – ma tunnen end koos nendega hoopis turvaliselt,» vahendas Daily Mail Veronika sõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles