Naise ja ämbliku kohtumine lõppes politseinike visiidiga

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Šotimaal Livingstonis tõi naine ämblikku nähes kuuldavale sellise röögatuse, et loetud minutite pärast oli tema ukse taga viieliikmeline politseisalk. 

30-aastane Hollie Hunter leidis esmaspäeva, 30. augusti õhtul magamistoast voodist ämbliku. «Kulutasin 40 minutit ühe ööliblika püüdmiseks, läksin tagasi magamistuppa ja nägin oma voodil tohutut ämblikku,» rääkis naine.

Ta hakkas ämblikku raamatutega loopima, mille järel jooksis lülijalgne tema juurde. Hunter ehmus hirmsasti ja hakkas röökides mööda tube jooksma. Naise naaber kuulis hädakisa ja kutsus politsei. «Vaatasin läbi uksesilma ja trepikojas seisid viis politseiametnikku. Avasin neile ukse ja ütlesin: «Vabandust, aga mul on voodi all ämblik ja ma olen surmani hirmunud,»» kirjeldas Hollie Daily Mirrorile oma läbielamisi. 

Politseinikud küsisid, kas kodus on veel kedagi, püüdsid ämbliku madratsi vahelt kinni ja viisid õue. 

Politsei pressiesindaja sõnul oli toimunu lühidalt järgmine: «Esmaspäeval, 30. augustil kell 22.20 saime häire Livingstonis asuvast kinnistust. Kohapeal selgitasid ametnikud välja, et häire põhjuseks oli ämblik majas. Politseinikud pakkusid sobivat nõu, ämblik leiti ning eemaldati sündmuskohalt.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles