PÄEVAKÄPP ⟩ Üksik Maiken igatseb hingesugulast

lemmik.postimees.ee
Copy
Maiken.
Maiken. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Sõbrapäeval saabus Kasside Turvakodu hoole alla üks väikene ehmunud kassitirts. Transpordipuuris ringi vaadanud kassitirtsu silmades oli kummaline helk – ühteaegu vagur, aga samas lootusrikas.

«Mis koht see selline on? Miks minust hoolitakse? Keegi asetas mu pehmesse pessa ja pani toidukausi ette… Miks ta seda teeb? Mulle? Maikenile?» Vaikselt hakkas kassitirts Maikenis süttima lootuskiir - kas ehk on ka talle hooliv kodu loodud?

Nüüdseks on Maiken turvakodu hoole all olnud juba pool aastat, kuid tema hingesugulast ei ole siiani saabunud. Maiken muutub aga aina kurvemaks. Ta lihtsalt ei ole seda sorti kass, kes armastaks väga suurt seltskonda. Maiken hoiab omaette pessa ja kössitab seal. Need hetked, kui vabatahtlikud kassitirtsu silitavad, on tema päeva tipphetked, kuid vabatahtlikud ei ole ju kogu aeg kohapeal. Nii kurvastabki Maiken enamiku päevast ihuüksi pesas ja üritab end märkamatuks teha, peaasi, et teised kassid ometi teda ei näeks. Maikenil ei oleks midagi ühe kodus ees ootava sõbraliku kassikese vastu, vastupidi, seesugune kiisu aitaks paremini kodus kohaneda. Kärarikas kasside seltskond turvakodus on tema jaoks siiski liig.

Hea sõber, kui sina soovid pakkuda päriskodu ühele malbele triibulisele kassitirtsule, kes vajab elus toetavat hingesugulast, siis võta Maiken oma kaitsva tiiva alla kogu eluks!

Maiken ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles