HÄID MÕTTEID LOOMASÕPRADELE ⟩ Noorpaarid leiavad pulmaraha kasutamiseks väga nutikaid viise

lemmik.postimees.ee
Copy
Margi ja Kaimo pulm
Margi ja Kaimo pulm Foto: Varjupaikade MTÜ

Varjupaikade MTÜ poole on sel kuul pöördunud lausa kaks noorpaari, kes on soovinud oma pulmas varjupaiga toetuseks raha koguda.

Oma pulmapäeval otsustas head teha noorpaar Margi ja Kaimo (pildil), kes palusid külalistel lillede kinkimise asemel raha hoopis annetuskasti poetada. Annetuskasti juures olid ka varjupaigaloomade pildid ja lood, mis rääkisid, miks ja kuidas nad varjupaika olid sattunud.

«Kuna töötame meditsiini alal, oli meie soov annetada just loomade raviks. Teame, et enne seda, kui iga kullakallis oma päris kodu leiab, vajavad nad üldjuhul korralikku terviseturgutust ja tõsist veterinaarabi,» põhjendas noorpaar oma otsust.

Annetuskasti juures oli ka Margi ja Kaimo kallis koer Bayron, kes saabus perre aasta tagasi ning on samuti võetud varjupaigast.

Kokku kogus noorpaar annetamiseks 1015 eurot. «Kirjeldamatult hea tunne oli näha, et ka külalised rõõmustasid siiralt. Koos on kergem,» kommenteeris noorpaar.

Veronika ja Dmitri otsustasid aga igale pulmakülalisele kingituseks teha heategevusliku käevõru.

Veronika ja Dmitri pulm
Veronika ja Dmitri pulm Foto: Varjupaikade MTÜ

«Soovisime pulmakülalistele mõeldud kingitust ühendada heategevusega, kuna me ei tahtnud kinkida mõttetuid asju. Käevõru tundus hea mõte, sest seda saavad kanda nii naised kui ka mehed. Pulmapeol oli kõigil külalistel võimalik ka ise varjupaigaloomade jaoks annetada. Hiljem tegime varjupaigale enda ja külaliste nimel ülekande. Kõikidele meeldis see idee väga,» rääkisid Dmitri ja Veronika, kes kogusid varjupaigaloomade jaoks kokku 504 eurot.

Veronika ja Dmitri pulm
Veronika ja Dmitri pulm Foto: Varjupaikade MTÜ

Kui soovid oma tähtpäeval varjupaigaloomi aidata, loo Ma Armastan Aidata keskkonnas annetusalgatus või kirjuta oma ideest aadressile toetus@varjupaik.ee.

Lemmiku toimetus soovib vahvaid ja loomasõbralikke ideid ka tulevastele suurte pidude korraldajatele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles