Naine avastas vürtsiriiulist midagi eriti eksootilist

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Heleina tundis, et pole riiulite vahel päris üksinda
Heleina tundis, et pole riiulite vahel päris üksinda Foto: Helaina Alati

Austraallanna Helaina Alati uuris kohalikus supermarketis eksootiliste toiduainete riiuleid, kui järsku avastas, et vaatab tõtt mitme meetri pikkuse püütoniga. 

3 meetri pikkuse mittemürgise teemantpüütoni pea ilmus välja Sydney poe vürtsipurkide kohal asuva riiuli vahelt.

«Olin vürtside vahekäigus ja otsisin õhtusöögiks mõeldud kanale midagi lisaks. Ma ei märganud teda kohe, sest ta oli ennast väikeste purgikeste taha kokku kerinud. Aga ühel hetkel, kui pead keerasin, oli ta pea välja pistnud,» kirjeldas Alati. Naine, kes on juhuslikult ka koolitatud maopüüdja, ütles, et mao pea jõudis temast 20 sentimeetri kaugusele. 

«Õnneks on mul madude taust, nii et olin selles suhtes üsna rahulik. Kuid ehmusin loomulikult, sest ma ei osanud seda oodata.» 

Supermarketite kett Woolworths kinnitas avalduses, et haruldast klienti märgati maitseainete vahekäigus esmaspäeva hommikul Sydney loodeosas, Glenorie äärelinnas asuvas kaupluses.

«Kui teda märgati, reageerisid meie meeskonnaliikmed kiiresti ja rahulikult piirkonna piiramiseks ning klientide ohutuse tagamiseks,» seisis avalduses.

Alati ütles, et kasutas oma telefoni mao filmimiseks, enne kui teatas sissetungijast supermarketi töötajatele. «Nad ilmselt arvasid, et ma olen hull. Nad ei osanud kohe midagi öelda, kui teatasin, et nende poes ühes vahekäigus on mitme meetri pikkune püüton,» lausus Alati. Naine tõi lähedalasuvast kodust mao püüdmise koti, püüdis riiulisse tagasi peitunud roomaja kinni ning  toimetas metsa. 

Kuidas ja millal madu supermarketisse sisenes, pole teada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles