Naine viskas peigmehe kassi pärast kodust välja

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Hoitud ja armastatud kodukiisu
Hoitud ja armastatud kodukiisu Foto: Shutterstock

24-aastane naine viskas oma väljavalitu kodust välja, sest too palus tal kassist lahti saada.

Noor naine postitas oma loo saidile Reddit ning sai palju toetavat vastukaja.  

Kui mees talle esimest korda külla läks, ütles ta, et kassid on liiga üleolevad ja ta armastab koeri rohkem, kuid siis veel ei näidanud ta naise kassi Millie vastu vaenulikkust üles, vaid lihtsalt ignoreeris teda.

«Kui me kokku kolimisele mõtlema hakkasime, küsis ta, kas ma kavatsen Millie'st lahti saada, sest ta ei taha kassiga sama katuse all elada. Ma lihtsalt naersin, aga alles hiljem mõistsin, et ta ei teinudki nalja, vaid rääkis tõsiselt,» kirjutas tüdruk.

Ühel päeval kuulis naine meest Millie'ga rääkimas ja teda sarjamas: «Sa oled nii kasutu.» Naine jooksis tuppa, haaras kassi sülle ja nõudis, et mees minema läheks. Ta lahkus, kuid naasis hiljem ja palus vabandust.

Loo kangelanna otsustas küsida netirahva arvamusi oma olukorra kohta.

«Ta valetab. Ära lase end petta. Ühel päeval su kõuts lihtsalt «jookseb kodust ära»,» kirjutas üks kommentaator.

Hiljem liitus vestlusega kasside  varjupaigas töötav naine, kes ütles, et teab palju juhtumeid, kus loomad on antud varjupaika omaniku teadmata. «Palun ära tunne end halva inimesena, et muretsed rohkem kassi kui mehe pärast. Ta on täiskasvanud mees, kes on võimeline enda eest hoolitsema. Millie' jaoks oled sina kogu tema maailm ja pead olema tema poolel,» andis nõu varjupaiga töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles