Lääne-Harju politseipatrull kutsus korrale piiri ületanud mullikad

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Põllumajanduses nähakse suurimat potentsiaali biometaani tootmise suurendamisel, mis aitaks pidurdada heitmete kasvu, kuid mitte pöörata trendi negatiivseks.
Põllumajanduses nähakse suurimat potentsiaali biometaani tootmise suurendamisel, mis aitaks pidurdada heitmete kasvu, kuid mitte pöörata trendi negatiivseks. Foto: Elmo Riig

Politseinike töös tuleb kõike ette. Lääne-Harju patrull pidi korrale kutsuma uudishimulikke mullikaid. Sõrgu kellelgi raudu ei pandud. 

Lustakas teade ilmus teisipäeva õhtul Lääne-Harju politseijaoskonna ühismeedias: 

Lisame halli argipäeva natuke värvikamaid toone. Patrull reageeris pildil näha oleval väljakutsel tähelepaneliku kodaniku teatele, et teeäärsest aedikust on välja pääsenud kolm noort mullikat.

Patrulli saabudes nosisid lehmahakatised muru seal, kus see oli rohelisem ja keelatum ehk väljaspool koplit. Politseinikud pidid kärmelt ümber orienteeruma loomakarjusteks ning visade, kuid edukate läbirääkimiste tulemusel nõustusid mullikad politsei korraldustele alistuma ning nende kavalalt tuldud teed pidi patrulli juhatusel tagasi oma aedikusse pöörduma.

Kuivõrd mullikad mõistsid oma rikkumise olemust ning asusid kohe seadusekuulekale teele, piirdusime seekord suulise hoiatusega ning lapsevanematele üleandmisega.

Lõpp hea, kõik hea. Fotol võidukas karjusetiim taamal õnnelike lehmamammadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles