MÜSTEERIUMIPAKK ⟩ Mehele saadeti kolmepealise pardi topis ja mõned näpunäited

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Kanada elanik sai posti teel Hiinast salapärase paki, mida ta ise ei tellinud. Pakist leidis ta kolmepealise pardi topise, klaasist kupli ja märkmepaberi, millel olid mõningad juhised.

42-aastane Brent oli saadud paki üle väga suures hämmingus. Kaasa pandud juhistes öeldi, et parti tuleb kaks kuni kolm päeva tuulutada ja suled fööniga kuivatada.

«Kolmepealise pardi isa elu 1. päev. Karp selle mutantse pardiga sattus täna hommikul minu ukse juurde. Mina seda kindlasti ei tellinud. Kas ma peaksin midagi või kedagi kartma? Või on see õnn? Kas ma peaksin pardile nime andma? Või kolm nime?» mõtiskles Brent Facebookis.

Kanadalane kirjeldas, et hüppas õudusega tagasi, kui pakki avas ja pardipoja pead nägi. «Ma olin šokeeritud. Keegi ei looda näha saabunud postipakis surnud looma. Kui võtsin kokku julguse uuesti kasti vaadata, leidsin veel kaks pead. Keegi saatis mulle postiga kolmepealise mutantpardi!»

Pakil oli Brenti kodune aadress, nii et mees eeldas, et selle on talle saatnud keegi sõber. Kanadalane peab ebatõenäoliseks, et keegi talle kätte tahaks maksta.

«Mulle meeldib mõelda, et üldiselt on inimesed head ja arvavad, et olen sõbralik mees. Samas ma läksin hiljuti oma tüdruksõbrast lahku ja võibolla on see sellega seotud,» arutles ta. 

Mees rõhutas, et kontrollis oma pangakontot ega leidnud kahtlasi tehinguid. Ta kavatseb pardi endale jätta ja mõtleb sellele juba nimesid välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles