VIDEO ⟩ Kuidas käppadega süüa teha: esimene kassist veebikokk

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Kassist veebikokk
Kassist veebikokk Foto: CookingCat kuvatõmmis

Lego on Hiinas elav kass, kes valmistab hiina toite, jooke ja magustoite. Ta on esimene kass-veebikokk maailmas. Armas vesihall karvakera võlub järjest enam toidusõpru. Lugu ilmus esmakordselt 2021. aasta augustis. 

Ta teeb kõike käppadega. Hakib, viilutab, segab ja suppi süües hoiab lusikat. Käppadega on siiski paha lugu see, et igasse toitu võib sattuda kassikarvu. Kuid sellest pole midagi, toite maitseb omanik ning kõik kiisuomanikud on vist kassikarvadega harjunud. 

Veebikanal pole mõeldud ainult Hiina toidu fännidele. Toidud on seal väga erinevad: õllepardist juustukookideni. Lisaks palju lihtsaid kanaretsepte, mida koduköögis hõlbus korrata. Lihtsaim toit, mida Lego valmistab, on onigiri. Nõutavad koostisosad: täidiseks riis, köögiviljad, nori ja kala. Retseptide hulgast leiab ka suvise valiku arbuusijooke ja magustoite tsitruseviljade ning jäätisega. 

Kuid ka Hiina roogasid on kanalil piisavalt ja nendega on juba raskem. Hiina köök on üsna spetsiifiline ja kõiki tooteid tavapoodidest ei leia. Kui enoki seeni ja tofut saab osta pea igast suuremast marketist, siis duriani, merikõrvitsat ja bambusevõrseid nii lihtsalt ei leia. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles