HEA TUJU LUGU ⟩ Mees avastas tänu lemmikloomale kodust hirmutava leiu

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Jahti pidav kass
Jahti pidav kass Foto: Shutterstock

Redditi kasutaja kstewart0x00 kirjutas, et märkas juba mõna aega kassi nõudepesumasina alust vahtimas, aga eiras kassi kinnisideed selle ala vastu. 

«Lamasin voodis ja mõtisklesin just telerit vaadates selle asja üle, kui köögist kostus tohutu kolin ja kass tuiskas ringi nagu superparkuurija. Hetk hiljem marssis kass minu magamistuppa, hiiglaslik rott hambus. Elus rott! Ja ma ütlen teile, see jõletis oli hiiglaslik, mitte mingi pisike armas hiireke.» 

Mees ajas kassi koos rotiga magamistoast välja, sulges ukse ja kuulis, et elutoas algas suurem tagaajamine. Kass mängis rotiga, kes pääses lahti ning põgenes. «Läksin magamistoast välja ja vaatasin. Rotist polnud jälgegi, aga kass oli laudlina taga peidus ja skaneeris elutuba, nii et tundsin iga keharakuga, kuidas see rott passis kuskil siinsamas!»

Veidi hiljem: «Rott on kindlasti veel elus. Aeg-ajalt kuulen tema kriiskamist ja piukse.»

Veel natukese aja pärast: «Kass on roti magamistuppa ajanud ja see peidab ennast nüüd kummutis või selle taga. Kas võib veel hullemaks minna?»

Selgus, et võib, sest mees jätkab järgmisel hommikul: «Siin me nüüd oleme, täiesti magamata. Suutsime roti kummuti tagant minema ajada, aga see hull loom ronis mööda metallposti üles ja elab nüüd meie talvemantlite vahel. Oleme püüdnud seda nagi raputada, et rott alla kukuks, aga tulutult. Kass on võtnud sisse positsiooni nõudepesumasina kõrval ja ootab, et näriline koju naaseks. Meie teine lemmikloom, Saksa lambakoer, on selle probleemi valguses täiesti kasutu, püüab voodisse padja peale peitu hiilida.» 

Kommentaarides jagatakse mehele nõuandeid, kuidas rotti tuppa kinni panna, näiteks tihendada uksealused rätikutega. Samuti soovitatakse tellida kahjuritõrje, et neid rotte terve pesakond ei tekiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles