FOTO Kadunud lemmik: Lennusadama juures eksleb papagoi

lemmik.postimees.ee
Copy
Lennusadama juures ekselnud papagoi.
Lennusadama juures ekselnud papagoi. Foto: Kalamaja Facebooki grupp

Pealtnägijate sõnul eksleb Tallinnas Lennusadama kandis papagoi, kes rändab seal omapead juba mitu päeva.

Täna kella 18 paiku postitati Kalamaja Facebooki gruppi foto viirpapagoist Tallinnas Lennusadama juures. Kuna viirpapagoid elavad looduses Austraalia mandriosas, on ilmselt tegu kellegi kaotsi läinud lemmikuga.

Pealtnägija sõnul olla papagoid nähtud juba eile Kalamaja pargis, mis tähendab, et lind eksleb omapäi juba pikemat aega.

Postitust on jagatud ka Kadunud ja leitud papagoide Facebooki grupis ja Papagoide Facebooki grupis. Oluline on märkida, et hulkuvast loomast või linnust tuleks teada anda ka varjupaigale või kohalikule omavalitsusele.

Mida teha, kui leiad tänaval omapäi kõndiva looma?

  • Helista lähimasse varjupaika või omavalitsuse kontaktisikule, sest neil võib juba olla infot loomaomaniku kohta. Kui võimalik, paku loomale ajutiselt enda juures hoiukodu.
  • Helista lähimasse varjupaika (Tallinna kontaktandmed siin) ja palu neil loomale järele tulla.
  • Kui leidsid vigastatud või ohtu kujutava looma väljaspool varjupaiga tööaega, siis looma kiireks varjupaika toimetamiseks peaks lisaks varjupaiga kõneposti teate jätmisele võtma ühendust politseiga.
  • Too loom ise lähimasse varjupaika (helista ette ja lepi kokku).

Loe täpsemalt SIIT.

 Täiendatud 11.08.2021

Viimaste andmete kohaselt püüdsid Meremuuseumi töötajad linnu kinni ja viisid Tallinna loomade varjupaika (Paljassaare tee 85). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles