Südamevalus perekond tegi lahkunud lemmiku mälestuseks imeilusa žesti

Raili Stina Reidla
Copy
Lahkunud Ollie.
Lahkunud Ollie. Foto: Carli Louise Johnson

Hiljutine koera kaotus muserdas Carli Louise Johnsonit ja tema peret väga. Kuid lemmiku mälestuse hoidmiseks leidsid nad, et oleks ilus žest jätta parki, kus nende Ollie armastas mängida, kast tennisepalle, et teised neljajalgsed saaksid elust rõõmu tunda.

Kesk-Inglismaal Ketteringi linnas elav Carli Louise Johnson koos abikaasa Aaroni, ema Julie ja kasuisa Danieliga otsustasid oma armastatud Ollie mälestuseks viia parki tennisepalle täis kastid, et teised lemmikkoerad saaksid tunda seda, mida nende Ollie. 

Ollie oli 11-aastane husky ja collie segu, kes suri möödunud kuul vähki. «Me saime Ollie kutsikana. Siis elasin ma veel ema juures, aga kui mul tuli aeg kolida, ei suutnud ema ega mina Olliest lahti lasta ja nii me jagasime teda,» rääkis Carli.

Kuigi Ollie muutus vanemaks saades ja haigeks jäädes veidi aeglasemaks, siis oli mängimine ja palli püüdmine Carli sõnul kuni lõpuni tema lemmiktegevus. Nüüd panid nad pallidega karbid Ollie lemmikkohtadesse ning parkidesse, kus iga mööduja saab neid võtta ja oma lemmikuga mängida.

Igal kastil on Ollie foto ja silt kirjaga: «Palun võta üks ja mängi! Ära unusta oma päeva jagada ka meiega #PlayballwithOl.» (toim. - #MängipallikoosOliga)

Üks kast on haljasalal Carli ja Aaroni maja vastas. «Olen juba näinud teisi koeri Ollie tennisepallidega mängimas ja see on nii armas vaatepilt.»

Ollie mälestuseks parkidesse pandud tennisepalli kastid.
Ollie mälestuseks parkidesse pandud tennisepalli kastid. Foto: Carli Louise Johnson

Carli jagab kastide asukohti Facebooki gruppides ja ütleb, et reaktsioon on olnud hämmastav. «Ollie oli ainulaadne koer. Teda kohates võisid sa olla kindel, et ei unusta teda kunagi. Ollie armastus elu ja mängimise vastu elab edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles