VIDEO Kahel käpal kõndiv kolmekäpaline koer ei jäta kedagi külmaks!

lemmik.postimees.ee
Copy

Kui tavaliselt oleme koeri harjunud nägema neljal käpal sibamas, siis Dexter näitab, et talle piisab ainult kahest.

USAs Colorado osariigis Ouray linnakeses elav 5-aastane koerake sai kaubikult löögi, kui ta oli alles kutsikas. Õnnetuse tõttu jäi ta ilma ühest käpast ning pidi oma esimese eluaasta jooksul läbima viis operatsiooni.

«See oli väga raske teekond ja pidevalt keerlesid peas mõtted, et mis meist küll saab. Samal ajal oli koer aga ise nii õnnelik, et ta elus on ja peab end nüüd täiesti tavaliseks perekoeraks,» rääkis tema perenaine väljaandele TeamDogs.

Pärast keerulisi operatsioone pidi Dexter uuesti käima õppima ning perenaise sõnul õppis koer kahel käpal kõndimise täitsa iseseisvalt selgeks. Vaata allolevatest videotest, kuidas see tal välja tuleb!

@dexterdogouray

love you ##FordMaverick ##funnydogvideos

♬ I Don't Mind - Fammouzz.Khariiiii

Perenaine otsustas videoid Dexteri vahvast oskusest ka teistele vaatamiseks jagada ning nüüd on Dexter saanud ka väikest viisi sotsiaalmeediastaariks, kelle tegemisi nii Instagramis kui TikTokis jälgivad kümned tuhanded inimesed üle maailma. Pole ka ime, sest sellist vaatepilti ei näe just iga päev!

@dexterdogouray

another fun day in the mountains ##dexterdogouray ##dogtricks ##humor

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Sõbraliku iseloomuga koerake äratab tänaval ka juhuslike möödujate tähelepanu, mis perenaise sõnul on positiivne. «Esialgu on inimesed šokeeritud, sest nad ei ole harjunud sellist vaatepilti nägema, aga kui nad natuke olukorraga harjuvad, siis nad saavad aru, et kõik on suurepärane!» sõnas perenaine.

@dexterdogouray

let's get this party started ##funnydogvideo ##comedу ##dexterdogouray

♬ SMITE Hades x Valhalla - Slushii

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles