Vaata, millist luksuslikku elu naudivad seltskonnastaar Paris Hiltoni koerad

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Koerad figureerivad ka Hiltoni uues kokasaates.
Koerad figureerivad ka Hiltoni uues kokasaates. Foto: Netflix/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Seltskonnastaar Paris Hilton on tuntud oma luksusliku elustiili poolest. Selles osas ei ta ta järeleandmisi ka oma lemmikutele.

Hilton on oma koertele pühendanud ka eraldi sotsiaalmeediakonto @hiltonpets, millel on 63 000 jälgijat ja kus ta nende tegemisi aktiivselt jagab. Näiteks siin pildil poseerib tema chihuahua Diamond minisuuruses Hermèse kotikesega, mis maksab 5500 dollarit ehk umbes 4693 eurot.

Oma isiklikul Instagrami kontol on Hilton jaganud videot, kus räägib, et on koroona-ajal saanud veeta tavapärasest palju rohkem aega koos koertega ning see teeb teda väga õnnelikuks. Hiltoni sõnul teeb ta oma koertele kolm korda päevas süüa, küpsetades neile kas kana või kalkunit. Lisaks soovitab seltskonnastaar iga päev vähemalt 10 minutit oma koeraga mängida, sest see alandab stressitaset.

Hiltoni lemmikloomade perekonna kõige värskeimad liikmed on Crypto Hilton ja Ether Reum (perekonnanimi naise kihlatu järgi).

Loomulikult tegutsevad Hiltoni koerad ka TikTokis

@hiltonpets

My future’s so bright I gotta wear shades. 😎 ##PetsOfTikTok

♬ original sound - Hilton Pets

Varem on Hilton Twitteris paotanud ka veidi oma koerte «kuudi» ust – muu hulgas on see kahekorruseline, varustatud konditsioneeri ja küttesüsteemi, disainmööbli ning lühtritega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles