Vabandage, teie hobune on vist surnud!

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Hobune Marge tukastamas.
Hobune Marge tukastamas. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Hobune Marge'ile meeldib päikese käes uinakuid teha. Tema perenaine peab aga pidevalt kontrollimas käima, kas loom ikka elab, et naabruskonna elanikke maha rahustada.

Inglismaal Lowestoftis elav hobune on 6-aastane ning perenaine kutsub teha hellitavalt Laisaks Marge’iks. Seda ka põhjusega, sest Marge’le meeldib üle kõige uinakuid teha ja seda just päikese käes, mitte oma tallis.

Tukastav hobune näeb naabruskonna elanike arvates aga välja, nagu ta oleks surnud, ning nii peab Marge’i perenaine Louise Knock (41) pidevalt vastama telefonikõnedele, kus palutakse kontrollida, kas hobune on ikka elus.

Naise sõnul saab ta selliseid kõnesid umbes viis-kuus korda nädalas. Nii käibki ta peaaegu iga päev kontrollimas, kas Marge elab, ainult selleks, et avastada, et too lihtsalt tukastab veidi. Nüüd on Louise pöördunud aga ka sotsiaalmeedia poole, et kinnitada, et tema musta-valge kirju ratsuga on kõik korras.

Vaata videot!

«Just suvine aeg on tema jaoks väga väsitav,» rääkis perenaine Louise väljaandele SuffolkNews. «Tema kehahoiak magades on hobuse kohta veidi ebatavaline, aga see meeldib talle väga. Ma lähen teda alati kontrollima, kui mõni kõne jälle tuleb, ja kuulan, kuidas ta norskab.»

Marge ei tegele ainult tukastamisega, temaga käiakse ka regulaarselt ratsutamas, kuigi ta on ka muidu veidi uimase loomuga. Perenaise sõnul kipub ta näiteks koperdama ja komistama. «Ta on eriline, aga aga me armastame teda sellegipoolest!» rõhutab ta.

Laisk Marge siis, kui ta parasjagu ei maga.
Laisk Marge siis, kui ta parasjagu ei maga. Foto: swns.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles