Kassiema tutvustab beebile oma poega

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Kass oma pojukesega
Kass oma pojukesega Foto: Shutterstock

Kassid tunduvad mõnikord nii iseseisvad ja üleolevad. Võib paista, et nad pole oma omanikest üldse huvitatud vaid lasevad end ainult armastada. Tegelikult pole see üldse tõsi. Kassid on väga seotud nii omanike kui ka koduga. Kui kassiomanik peaks mõneks päevaks kodust lahkuma või töölt tulekuga hiljaks jääma, muutuvad kassid tõeliselt nukraks.

Kui perre ilmub vastsündinu, pööratakse loomale vähem tähelepanu. Kassid püüavad igati pererahva tähelepanu tagasi võita. Kassidel on ka väga tugev emainstinkt ja nad kaitsevad oma poegi väga hoolega. 

Videos lamab vastsündinud laps mängumati peal. Kass toob kassipoja ja paneb beebi pea kõrvale. Kohev kiisulaps hakkab nihelema ja põgenema, aga kassiema kutsub ta valjuhäälselt tagasi tulema. Tundub, et ta tahab, et pisikesed omavahel sõbrustaksid. Võib-olla otsustas ta koondada kõik tited ühte kohta. Või äkki otsustas ta, et ema ei hoolitse vastsündinu eest eriti hästi ega soojenda teda, nagu koheva kasukaga käpaline seda ise teeb? Võibolla just seetõttu otsustas emakass panna kassipoja matile, et lapsed koos sooja saaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles