PÄEVAKÄPP ⟩ Palju läbielanud Jänku on kodusoojust oodanud juba pikki aastaid

lemmik.postimees.ee
Copy
Jänku.
Jänku. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Üheksa kassiga kolooniast päästetud kiisutirts Jänku on koduks ammu valmis!

2019. aasta viimastel päevadel asus MTÜ Kasside Turvakodu päästma 9-pealist kassikolooniat, kus kiisud elasid oma väljaheidete sees lagunevas ja külmas toas. Uue aasta said kõik kiisukesed vastu võtta juba turvakodu hoole all. Nüüd on alguse saanud juba järgmine aastaring, kuid Jänku ootab päriskodu ikka veel!

See armas Jänku on üks vahva nöbininaga tegelane! Iseloomult on Jänku õrn ja tagasihoidlik, kuid inimesed pakuvad talle väga huvi. Poleks midagi imestada, kui Jänku varsti kahel käpal kõndima hakkaks ja njäugumise asemel rääkima õpiks. No nii sügavalt puurib Jänku inimeste tegevusse ja mõtleb, mismoodi see inimloom küll funktsioneerib.

Jänku sooviks väga ka päris oma kodus juba inimesi tundma õppida. Ta tahaks näha, mismoodi neid kasse ikka kodus koheldakse. Kas tõesti on igas kodus pehmed pesad, isetäituvad söögikausid ning mis kõige tähtsam, isiklikud paikäed? Hetkel on Jänku koduks turvakodu, kus elu ei ole nauding. Jänku ei tea, kui kaua jaksab ta veel oma südamesõpra oodata... Tule juba kiiresti, Jänku sõbrake!

Jänku ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles