PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib 3-aastane vahva kassipoiss Oskar

lemmik.postimees.ee
Copy
Oskar.
Oskar. Foto: Pesaleidja/Facebook

Oscareid on jagatud tervenisti 93 aastat, kuid esimest korda selle pika ja uhke ajaloo jooksul läheb jagamisele mitte kuldne, vaid mustvalge Oskar! Kas soovid olla tema südame võitja?

Kui Oskar oli alles Pesaleidjasse jõudnud, surus ta inimese lähenedes oma kõrvad nii kõvasti peadligi, et jäi mulje, nagu neid ei olekski. Praegu ei tunne selle kirjelduse põhjal kassipoissi äragi! Nüüd kõnnib Oskar julgete sammudega toa kõige mugavamatesse magamispesadesse lebotama, mängib julgelt, kui viitsimist on, siis lunib inimestelt maiust, kui viitsimist ei ole, siis jääb lootma oma meelale pilgule. Küll see kellegi ära võlub ja need maiused temani tuuakse!

Oskar on 3-aastane imeilusa must-valge kasukaga kassipoiss, kes kolis veebruaris Narvast Pesaleidjasse. Ta on noor ja terve kiisu, kellel teismeea ulakused on juba minevikku jäetud. Parasiitidest pole juttugi, vaktsiinid on ka tehtud, kastreeritud, kiibistatud – täiskomplekt!

Iseloomult on ta täpselt selline kass, kes muretult endale vajaduse korral ise tegevust leiab, kuid hindab ka mängupartnereid ja vahel ka paisid. Koduses keskkonnas kooruks temast kindlalt kiiresti paras memmepoeg välja.

Kui soovid olla esimene mustvalge Oskari võitja, saad täita loomasoovija küsimustiku ning Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles