PÄEVAKÄPP ⟩ Pisike Amabel peidab endas rohkem, kui pealtnäha paistab

lemmik.postimees.ee
Copy
Amabel.
Amabel. Foto: Pesaleidja/Facebook

Amabel on kassitoa kõige iseäralikuma välimusega kass, kuid pole suutnud endale kahe aasta jooksul päriskodu leida.

Amabeli välimuse teevad iseäralikuks tema pehme must-valge kasukas ja armas musta värvi täpikene roosa nina juures. Tema nimi tähendab ladina keeles «armastusväärne», mis kirjeldab Amabeli imehästi. Temast võiks saada sinu parim sõber, kellega hellust ja armastust jagada!

Amabel on umbes 4-aastane, kuid endiselt teismelise kassi mõõtu kaunis pisike kassitüdruk. Amabel veetis ligi kaks aastat Paljassaare varjupaigas ning kolis 2019. aastal Pesaleidjasse. Oma õiget kodu on kiisuke oodanud juba liiga kaua.

Amabel on malbe kiisuke, kes alles harjub inimese lähedusega. Ta laseb ennast õrnalt paitada, kuid on praegu seejuures veel pisut hirmunud ja tahab sutsu põgeneda. Oma koju kolimine tähendaks Amabelile turvalist keskkonda, kus aina julgemaks muutuda.

Amabeli kohanemisprotsess võib olla pisut pikem kui tavaliselt, samas ei ole välistatud, et õiges perekonnas leiab ta oma mugavustsooni kiiremini. Amabel on salaja ka eriti mänguhimuline ning talle meeldib inimesi oma armsalt unise pilguga kiusata - ta on ju nii-nii nunnu!

Amabel on Pesaleidjas läbinud kõik vajalikud terviseprotseduurid, ta on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud ja saanud parasiidi vastase tõrje. Uude koju võtaks Amabel kaasa ka oma uhke passi.

Kui sooviksid Amabelile kodu pakkuda, täida loomasoovija küsimustik ning õige pea võetakse Sinuga ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles