KUMMUTAB KAHTLUSED Suunamudija Triinu-Liis: minu kassidega on kõik hästi!

Naine
Copy

Üle poole aasta kütab ühismeedias ja Perekooli foorumis kirgi suunamudijapaari Triinu-Liisi ja Justin McNairni kasside lugu. Tähelepanelikud jälgijad märkasid, et nende kaks kassi kadusid järsku pildilt ning paar vältis sel teemal küsimustele vastamast. 

Ilmselt oleks teema ammu unustatud ja soiku vajunud, kui kasside kohta küsimusi esitanud vaatajaid blokeerima poleks hakatud. See küttis uudishimu ja kuna selgeid vastuseid ei saadud, oli see vesi kuulujuttude veskile.

Foorumis võtsid sõna inimesed, kes teadsid rääkida, et kassid on ära antud, sest Justini tulek oli kiisudele selline stress, et loomakesed hakkasid hädasid valesse kohta tegema. Kraad kangemad süüdistajad aga väitsid, et kassid on üldse magama pandud. Need olid ainsad väited, mida Triinu-Liis väsimatult ümber lükkas. 

Lemmiku toimetus on saanud palju kirju palvega uurida, mis endistest leiukassidest saanud on ja miks suur loomaarmastaja Triinu-Liis neist loobuda otsustas. Pärast mitut päringut vastas Triinu-Liis täna, et kassidega on kõik hästi ning nad on turvalises kohas.

Triinu-Liis andis teada, et on teinud vähemalt viis laivi, kus on kasside käekäiku selgitanud, ja kõik, kes on soovinud vastuseid, on neid ka saanud. 

Lugejad on Triinu-Liisi kasside käekäigule hingega kaasa elanud ja tundub, et üks kassidest on leitud. Loomulikult ei saa seda täie kindlusega väita, aga piltide järgi on tegemist identse loomaga, samuti klapivad looma vanus ning varjupaika jõudmise kuupäev. 

 

Foto: Getter Madison/thyme0ut Instagram
Foto: Getter Madison/thyme0ut Instagram

Juhul, kui on tegu suunamudija endise kassiga, on Triinu-Liisi kinnitus kasside heast käekäigust kahjuks valeks osutunud. Kass vaakus peale Pesaleidjasse toomist stressist hinge. Juhul, kui tegu pole Triinu-Liisi kassiga, on omanikul alati võimalus see informatsioon ümber lükata. 

TÄIENDATUD!
Pesaleidja sõnul pole õnneks tegu sama kassiga. Kuna Triinu-Liis ei vasta ühelegi küsimusele, mis kasside praegust elu puudutab, siis palume kiisude praegusel omanikul teada anda, et loomakestega on kõik korras. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles