PÄEVAKÄPP ⟩ Palju valu üle elanud triibikkassid Anu ja Albert otsivad koos kodu

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Anu (vasakul) ja Albert teevad kõike koos
Anu (vasakul) ja Albert teevad kõike koos Foto: Mirjam-Johanna Loddes

Kodu soovivad leida umbes aastased õde Anu ja vend Albert. Need imearmsad kassipojad päästeti mais Rae vallast ühest hoovist, kus keegi neid näha ei soovinud – neid peksti jalaga eemale ning visati kividega. Raske ette kujutadagi, kui nukker nende elu seal oli. Õnneks heade inimeste abiga jõudsid nad lõpuks arstile ja sealt edasi juba Tallinna hoiukodusse.

Kuigi Anu ja Albert on õde ja vend, on nad väga erinevate iseloomudega. Anu on tagasihoidlikum ja hoiab parema meelegatagaplaanile. Aja jooksul on Anu hoiukodus siiski julgust juurde kogunud ning poleks ime kui temast paimaias nurrumootor saab. Albert seevastu on uskumatult sõbralik ja uudishimulik: ronib sülle, istub käevangus, nurrub põrinal, sõtkub, teeb peamükse ja topib pead kaenlaauku.

Kelmikas Albert teeb silma
Kelmikas Albert teeb silma Foto: Mirjam-Johanna Loddes

Nii Anu kui ka Albert peavad ennast hoiukodus viisakalt ülal – käivad kenasti vetsus ja vabal ajal põõnutavad aknalaual päikselaigus.

Anu ja Albert mängivad ja magavad koos. Oleks imetore, kui nad leiaksid koos uue kodu. Albert on see julgem, kes kohe uue koduga tutvust teeks ja aitaks ka Anul kiiremini kohaneda. Lisaks on nad nii palju juba koos üle elanud, et oleks hea, kui saaksid ka päriskoju koos minna, üksteist toetades.

Mõlemad on kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud muud vajalikud protseduurid.

Kui soovid Anule ja Albertile armastavat päriskodu pakkuda, siis kirjuta MTÜ Cats Help aadressile catshelpmtu@gmail.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles